Відбулась зустріч представників Асоціації народних депутатів України з громадським сектором Вінниці

Дата
31
травня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

Відбулась зустріч представників Асоціація народних депутатів України з громадським сектором Вінниці.

Анна Осмоловська, заступниця керівника «UAdvise», Голова ГО «Освітній Простір Можливостей», взяла участь в обговоренні питань співпраці, розвитку громадянського суспільства, міжнародної діяльності та написанні спільних проєктів.

Всі ми сьогодні є амбасадорами України в світі та несемо набір сенсів, які маємо просувати і формувати позитивний імідж нашої країни, впевнена голова ГО «Освітній простір можливостей» Анна Осмоловська:

«На жаль, Україна дуже багато років програвала цю інформаційну війну у боротьбі із росією та іншими проросійськими силами, але сьогодні ми маємо акумулювати цей процес та готувати нове покоління таких «агентів змін», які будуть працювати у зовнішньополітичному напрямку. У цьому я готова допомогти, адже є дуже багато ідей саме за напрямом такої інформаційної політики інтернаціоналізації з одночасним збереженням національної ідентичності».

Керівництво Асоціації народних депутатів України підтримало спільні пропозиції та висловило готовність сприяти їх реалізації.

Щиро дякуємо за запрошення голові громадської організації «Єврорегіон «Дністер» пану Сергію Татусяку, а також усім учасникам - за плідне спілкування. Чекаємо на подальші зустрічі для координації дій та ефективної реалізації спільних ініціатив, спрямованих на побудову демократичного, прозорого та відповідального суспільства в Україні.

Читайте більше у матеріалі I-VIN.info :

ІДЕАЛЬНІ ЗАКОНИ: МОЛОДЬ ВІННИЧЧИНИ ЗМОЖЕ ФОРМУВАТИ НОВЕ ПРАВОВЕ СУСПІЛЬСТВО

Вас також може зацікавити