Академія "UAdvise" виступить освітнім партнером проєкту "Молоді амбасадори Поділля"

Дата
4
червня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

Відбулася перша зустріч представників влади, бізнесу, ветеранів, молоді та активістів громади, з метою визначення дорожньої карти втілення проєкту «Молоді амбасадори Поділля», який реалізує ГО Відкритий простір громадського розвитку за фінансування Українсько-Данського Молодіжного Дому.

Академія "UAdvise" виступає освітнім партнером проєкту. Першим кроком стала розробка анкети щодо визначення потреб в навчальних заходах для молоді. Передбачається, що опитування пройдуть 1200 молодих мешканців Ладижинської громади.

За результатами опитування експертами Академії буде розроблено і проведено 6 безкоштовних дводенних тренінгів з метою розвитку сучасних гнучких компетентностей в молоді. Тематичні напрями навчання: публічні виступи та ведення дебатів, розвиток лідерських навичок, проєктна та фандрейзингова діяльність, розвиток стартапів, стратегічний розвиток та волонтерська діяльність.

У рамках проєкту планується проведення підсумкового Форуму Лідерів для обговорення прикладів найкращих практик розвитку демократичного суспільства за участі молоді.

Пишаємося бути частиною потужного проєкту задля позитивних перетворень у суспільстві!

Проєкт реалізується за грантової підтримки Українсько-данського молодіжного дому (Ukrainian-Danish Youth House)

Вас також може зацікавити