Академія провела тренінг для освітян Вінницького ліцею №7 ім. Олександра Сухомовського

Дата
3
червня
Категорія
Освіта
Автор
Яна Павлінова

Освітня Академія "UAdvise" провела тренінг для освітян Вінницького ліцею №7 ім. Олександра Сухомовського. Заклад освіти, якому цьогоріч виповнилося 70 років, має 5 потужних профілів навчання: лінгвістичний, медичний, економічний, юридичний, компʼютерний дизайн та технології.

Директорка Ганна Романова, яка разом з 15-ма її колегами-освітянами стала учасницею тренінгу, у вступному слові наголосила на тому, що

"для сучасних вчителів вкрай необхідно покращувати свої знання в сфері написання грантів та проєктного менеджменту. Сьогодні Європа та світ відкривають нам багато можливостей, тому маємо знати, як ними скористатися, як робити свої школи краще, як облаштовувати нові високотехнологічні кабінет, як підтримувати школярів. Бо врешті решт саме вони є тими, заради кого ми живемо і працюємо щодня".

На тренінгу учасники здобули необхідні знання та практичні навички для ефективної розробки та реалізації соціальних проєктів, залучення фінансування та підтримки для втілення їх освітніх, креативних та інфраструктурних ініціатив. Ми вважаємо, що освітянам важливо розуміти потреби закладів освіти та вміти формулювати цілі та завдання проєктів.

Команда Академії дякує за довіру нашому партнеру - Вінницькому ліцею №7 ім. Олександра Сухомовського. Бажаємо лише виграних проєктів та перемог!

Замовляйте тренінги Освітньої Академії "UAdvise" та подавайте успішні проєктні пропозиції!

📞 +38(067) 349 02 49

✉️ info@uadvise.com.ua

Вас також може зацікавити